Impiant Prodhimi Inerti

Impiant Prodhimi Inerti

Prodhim inertesh betoni , asfalti , si dhe material te thyeshem per rrugen .
Prodhimet e inerteve
Rërë guri 0-5 mm
Granil 5-12 mm
Granil 12-22 mm
Granil 22-32 mm
Material I thyer për shtresën rrugore
Cakull makinerie 0-63 mm
Stabilizant 0-31.5 mm
Kapaciteti prodhues 200 – 400 m3/ditë

Katalogu

Këtu mund të shikoni katalogun tonë. Shiko

Na Kontaktoni

Ne jemi hapur ndaj cdo komunikimi. Kontakto