Gjithmonë të përkushtuar dhe të devotshëm

Materiale Ndërtimi


Albavia shpk ka një inventar të konsiderueshëm makinerish dhe pajisjesh, të teknologjive moderne dhe të përditësuara, më se të mjaftueshme për realizimin e zbatimit të projekteve të ndryshme. Numri i makinerive krahas rinovimit ka ardhur duke u shtuar dhe për momentin është mbi 150 të tilla ku pjesa me e madhe e tyre janë specifike për fushat ku ne operojmë.Albavia shpk ka në përdorim impiant prodhimi betoni me kapacitet 60 m3 / orë , impiant prodhimi mobile asfalti 80 t/orë , impiant prodhimi emulsion  bituminoz , impiant inerti  të cilët zotërojnë teknologjinë e llojeve të ndryshme të prodhimit , si dhe një laborator në mbështetje të kontrollit të cilësisë të këtyre prodhimeve .

IMPIANTET TONA

Impiant Prodhimi Asfalti

Impiant Prodhimi Betoni

Impiant Prodhimi Emulsion Bituminoz

Impiant Prodhimi Inerti

KATALOGU

Ketu mund te shikoni katagolun tone.

SHIKO

NA KONTAKTONI

Ne jemi hapur ndaj cdo komunikimi.

KONTAKTO