Infrastrukturë Rrugore

Gjithmonë të përkushtuar dhe të devotshëm

Një ndër profilet kryesore të shoqërisë Albavia shpk është edhe eksperienca e 20 viteve në fushën e infrastrukturës rrugore. Albavia shpk ka arritur një pozicionim të rëndësishëm midis kompanive më të mëdha të ndërtimit në Shqipëri si rezultat i vlerësimit që i është bërë projekteve të ndërmarra nga Albavia shpk ndër vite duke ingranuar kështu një mekanizëm të fortë i cili vazhdon të perfeksionohet çdo ditë e më shumë duke rritur cilësinë dhe jetëgjatësinë e çdo produkti të dalë nga kjo shoqëri.

Katalogu

Këtu mund të shikoni katalogun tonë. Shiko

Na Kontaktoni

Ne jemi hapur ndaj cdo komunikimi. Kontakto